Weert: Fietsster overleden na ongeval


Een 76-jarige vrouw uit Weert is als gevolg van een verkeersongeval afgelopen zaterdagavond op de Sint Luciastraat komen te overlijden.

De vrouw reed met haar fiets afgelopen zaterdag rond 18.30 uur over de Sint Luciastraat vanuit de richting Boshoven toen ze ter hoogte van het kruispunt met De Burcht in aanrijding kwam met een automobilist.

Het slachtoffer is met een gealarmeerde traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ze later komen te overlijden, zo meldt de politie woensdag.

=====
Weert de Gekste schreef eerder: Fietsster ernstig gewond na aanrijding

De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 18.45 uur gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval op de kruising De Burcht / St. Luciastraat.

Ter plaatse was een fietsster aangereden door een personenauto. De fietsster kwam ten val en raakte daarbij ernstig gewond. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De vrouw was zo ernstig gewond geraakt dat ook een traumahelikopter ter plaatse kwam. Een trauma-arts kwam ter plaatse om medische bijstand te bieden. De vrouw zal per helikopter worden overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De weg blijft enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Bron: https://www.weertdegekste.nl/2018/03/fietsster-ernstig-gewond-aanrijding-op-st-luciastraat-fotos/
=====

=====
Politie.nl schreef: Slachtoffer verkeersongeval auto met fiets overleden

Een 76-jarige vrouw uit Weert is als gevolg van een verkeersongeval afgelopen zaterdagavond op de Sint Luciastraat komen te overlijden.

De vrouw reed met haar fiets afgelopen zaterdag rond 18.30 uur over de Sint Luciastraat vanuit de richting Boshoven toen ze ter hoogte van het kruispunt met De Burcht in aanrijding kwam met een automobilist. Het slachtoffer is met een gealarmeerde traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ze later komen te overlijden.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/4/10-slachtoffer-verkeersongeval-auto-met-fiets-overleden.html
=====

Link naar video:
https://youtu.be/3gLc1dGar40

Link naar foto's:
https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20180331_ongeval_st_luciastraat/001.jpeg

https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20180331_ongeval_st_luciastraat/002.jpeg

https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20180331_ongeval_st_luciastraat/005.jpeg

https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20180331_ongeval_st_luciastraat/Foto-31-03-18-19-17-26.jpg

Bron:  Weert de Gekste


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram