Pernis: Vrouw (87) overlijdt na aanrijding


Een 87-jarige vrouw uit Pernis is donderdagochtend overleden, nadat ze in haar woonplaats was aangereden door een vrachtwagen. De 57-jarige chauffeur uit Hoogvliet was doorgereden, maar is later alsnog opgepakt.

Omstanders vonden de vrouw rond 10:50 uur op het Burgerhof. Omdat er niemand meer bij was, dachten ze dat ze onwel was geworden.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen, maar dat mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plekke.

Agenten hebben in de buurt de vrachtwagenchauffeur aangehouden en meegenomen voor verhoor. Hij heeft mogelijk niet in de gaten gehad dat hij de vrouw aanreed.

=====
Politie.nl schreef: Voetgangster komt om bij aanrijding met vrachtwagen Pernis


Een 87-jarige vrouw uit Pernis is op 8 februari om het leven gekomen, nadat ze op het Burgerhof in Pernis was aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen. De 57-jarige chauffeur uit Rotterdam Hoogvliet reed door en werd korte tijd later gevonden. Hij is aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau meegenomen.

In eerste instantie leek het erop dat de vrouw door een onwelwording was getroffen, want bij het aantreffen van het slachtoffer was geen voertuig te zien. Uit de eerste bevindingen ter plaatse bleek echter al snel dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk door een vrachtauto was geraakt. De bewuste vrachtauto werd in de omgeving aangetroffen en de chauffeur werd aangehouden.

Onderzoek
De politie heeft het ongeval in onderzoek. Wie het heeft zien gebeuren en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd de politie te bellen op 0900-8844.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/8/07-voetgangster-komt-om-bij-aanrijding-met-vrachtwagen-pernis.html
=====

Link naar video:
https://www.rijnmond.nl/nieuws/164632/Vrouw-87-in-Pernis-overlijdt-na-aanrijding

Link naar foto:
https://imgr.rgcdn.nl/491cdbe0de334acaa3986252c71cf127/opener/De-vrouw-werd-gevonden-op-het-Burgerhof-Foto-MediaTV.jpgBron:  RTV Rijnmond


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram