Hulst - N290: Dode bij eenzijdig ongeluk


Bij een eenzijdig ongeval in Hulst is iemand vanmiddag om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond rond 14.30 uur plaats op de Rondweg Hulst (N290). De automobilist reed vermoedelijk over de Rondweg Hulst en raakte door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over zijn voertuig. De auto raakte van de weg en sloeg vervolgens meerdere malen over de kop. Het voertuig kwam naast de parallelweg op zijn kop in een sloot tot stilstand.

De brandweer is met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig ter plaatse gekomen evenals twee ambulances. Het slachtoffer is vervolgens uit de auto gehaald en in een ambulance gelegd. Een traumateam uit Belgiƫ kwam ter plaatse voor assistentie. Het slachtoffer overleed vervolgens aan zijn verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De Rondweg Hulst is gewoon beschikbaar voor het verkeer. De parallelweg is afgesloten.

=====
Politie.nl schrijft: Man verongelukt in Hulst

Een 76-jarige man uit Terneuzen is donderdagmiddag 4 januari om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.

De man reed rond 14.25 uur op de Rondweg (N290) toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto sloeg over de kop en kwam op de Parallelweg tot stilstand. Hulpverleners hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd en eerste hulp verleend. Deze hulp mocht niet meer baten en de man overleed ter plaatse. Een traumateam uit Belgiƫ heeft ter plaatse geassisteerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/januari/4/08-man-verongelukt-in-hulst.html
=====

=====
PZC schrijft: Slachtoffer ongeluk Rondweg Hulst werd vermoedelijk onwel

Een 'medische reden' lag ten grondslag aan het overlijden van een 76-jarige man uit Terneuzen, vorige week op de Rondweg bij Hulst.

De man sloeg met zijn auto over de kop en kwam ondersteboven in een akker naast de weg terecht. Hulpverleners probeerden de man te redden, maar dat was tevergeefs.

Wat die 'medische reden' is mag de politie, die het onderzoek naar het ongeluk heeft afgerond, niet zeggen verklaart een woordvoerder. Vermoedelijk werd de man onwel.

Bron: https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/slachtoffer-ongeluk-rondweg-hulst-werd-vermoedelijk-onwel~a7836387/
=====

Link naar video:
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/34486-dode-bij-eenzijdig-ongeluk-hulst/

Link naar foto's:
https://www.hvzeeland.nl/pictures/0/8/4/96480.jpg

https://www.hvzeeland.nl/pictures/5/9/4/96495.jpg

https://www.hvzeeland.nl/pictures/8/9/4/96498.jpg

Bron:  HVZeeland


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram